Yenidoganbakimi 17 günlük bebeğim kilo alımı olmadığı için doktor meme+mama şeklinde devam et dedi öyle yapıyorum ama memede 5 dk emip uyuyor emmiyor ağzından çıkartıyor uyuyunca memeyi az içiyor bu durumu yaşayan var mı?
Ceren_301121 Yenidoganbakimi ah ah bizde 17 günlüğüz 5 dakika emiyor oda göğüs ucum yok silikonla emziriyorum hemen uyuyor memeye geçince ne yapsam uyanmıyor doymuyor eminim napcagımı şaşırdım iyice
Stardust1 Yenidoganbakimi sütünüzü sağıp şırıngayla verebilirsiniz hem meme reddi durumuda olmaz ben ilk zamanlarda o şekilde yapmıştım
Mavis34 Yenidoganbakimi bebeğin üstünü soyarak emirin serinde daha az uyuklar ve emerken o durdukça çenesine burnuna kulak arkasına dokunun ayaklarını gıdıklayıp topuğunu sıkın uyanmasa bile emmeye devam eder bu şekilde en az 15 20 dk emmesi lazım ki yağlı şutu alıp kilo yapsın
Yenidoganbakimi Ceren_301121 benimde göğüs ucum yok silikon uçla emdiriyorum sağıyorum bazen ama çok çıkmıyor içince daha çok çıkar diyorlar kendi memesini içsin istiyorum valla bilmiyorum napcaz
SevgiBediir Yenidoganbakimi emzirme danışmanını denediniz mi bence bir araştırın derim sonuç alacağınızı düşünüyorum.
Ceren_301121 Yenidoganbakimi bende sagıyorum azalmasın diye ama 2 gündür emmedigi için tam azalıyor sütüm çok üzülüyorum bende
NinovaLemi Emerken çenesine yanağına dokunun, üstünü soyun gerekirse bezle kalsın. Biraz serinleyince uyuması güçleşiyor, ayağının altına bastırın vs. En fazla 1 hafta sonra daha aktif emmeye başlar