terazininbiri Arkadaşlar yardım edin balık konusunda ciddi problem yaşıyoruz ve doktor balık yemesi gerektiğini hiç olmadı balık yağı tüketmesi gerektiğini söyledi ama ne balık seviyo ne balık yağı. Tadı iyi olan kullanımı kolay bi balık yağı var mı?
octiyana terazininbiri Balık yedirmek balık yağı içirmek çok zor gerçekten ya easyfishoil kullanıyoruz biz güzel güzel yiyo kızım tadı balık gibi değil
Belinay2519 terazininbiri Ocean Multi vitamin kullanıyoruz hem balık yağı hem vitamin memnunuz kızım severek içiyor
Cicekpapatya terazininbiri Mollers elmalı aldım ben sevdi sürekli içmek istedi ama. Şimdi içmiyor bıktı galiba. Tadı gayet iyi.
emills terazininbiri Evet onu bizimki de sevmemişti ya etraftan ben hep easyfishoil duyuyodum bizde bi deneyim dedik hiç problem yaşamadık
serenia Kokusu tadı en güzel olan balık yağı bence easyfishoilinki limon portakal tadında bi çok marka denedik en çok bunu sevdi oğlum
neslii2 İki çocuğuma da ocean denemiştim ilk başta ama içmediler en son easyfishoile döndük bizde balık yağı tadı da kokusu da yok anlamıyo bile çocuklar ne olduğunu :) omega3 değeri de iyi