Bbgs Arkadaşlar hamilelikte koltuk altım karardı. Doğum yaptım geçmedi. Nasıl geçer fikri olan var mı🙁
Deletedmom421 Bbgs karbonatlı bir karışım var ama hiç denemedim canım iyi geliyormus soda karbonat limon falanmıydı neydi tam hatırlamıyorum netten bak istersen
Balyanakannesiii Bbgs yaa geçmiyor benim de karnımda doğum çizgisi kaldı kahve rengi gitmek bilmiyor sinir bozucu
Deletedmom115 Bbgs Ben arkadaşların dediği karbonat limon şeysini yaptım düzenli kullanımda ise yarar canım
ayssmt Bbgs ne zmn dogum yaptiniz kararma dediginiz kahverengi leke dimi bbdede oldu bn yeni dogum yaptim gecer die umut ediyirumm
Mom06 Deletedmom421 karbonat limon yakmazmı ya mermer lavoboları ve kesme tahtalarını beyazlatmak için karbonat döküp limon sıkıp bekletiyorum bembeyaz oluyo yüze ve koltuk altına vb sürüyolarmıs aynı karısımı baya asit oluyo cildi yakcağını düşünüyorum şahsen
Utkums Deletedmom421 limonla karbonat bir araya geldiğinde çok güçlü bir asit oluyor deriye tehlikeli olabilir
Tgcuyntgr Bbgs canım o gebelikte çıktığı için ne yaparsan geçmez benim 5,5 ay oldu doğum yapalı daha yeni yeni açıldı
Mvmv Bu eldiven gibi keseler var ya o ve beyaz sabunla kese yapın benimde 2 ay oldu doğum yapalı göbeğim öyle oldu keseyle geçiyor yavaş yavaş.