NukleerBaslikliKiz Mucadile 20 aylık oyun hamuru verenler var mı ben yiyeceğini düşündüğüm için vermedim vermeli miyim
Gzdzeynep Mucadile benimki oyun hamuruyla daha çok oyalanıyor. ananesi bakarken sürekli börek içli köfte baklava falan yapıyordu ordan alıştı biz de oynarken börek falan yapıyoruz oyun hamuruyla
sokomel NukleerBaslikliKiz ben çok uzun zamandır veriyorum ama bu tarz şeyleri çocuğa bırakıp gitmemelisiniz birlikte oynarken ne kadar yiyebilir ki
NukleerBaslikliKiz sokomel Dikkatlerini çekiyo mu sadece yemeye mi çalışıyolar diye sordum zaten tabiki verirken yanında olacağım
sokomel lego da hamur da ev de hepsi 20 aylık için güzel. çadır lego oyun hamuru bebeğim çok daha küçük aylardan beri severek oynuyor.
sokomel NukleerBaslikliKiz çocuktan çocuğa değişir sanırım benim oğlum bir yaşındayken bile yemeye çalışmadı.
Tuba NukleerBaslikliKiz bence en uygunu şuan lego😊 büyük oğlum 3 yaşına girmek üzere yeni yeni oyun evine ilgi duymaya başladı. Lego ile de yaşına bastığından beri oynuyor👍🏻
NukleerBaslikliKiz dandiniko Bana da öyle geliyo mum boyalardan aldım direkt ağzına götürüyo vazgeçmiyo da kuru boya versem yine uçlarini hemen kopariyo kağıt olan puzzle hemen dişleriyle kopartiyo o yüzden oyun hamuruna cesaret edemedim 😀
dandiniko NukleerBaslikliKiz benimkini anlattın valla 🤣 ellerin çocukları boyama yapıyor bizimkilere bak 😂😂