Ulku_06 tugbahy6 Ziraat Mobil bankacılık indirin, ordan altın hesabı açıp, alım satım yapabilirsiniz. Ama bunla alakalı yetkiniz var mı buna Bi bakın. Annemin yetkisi yoktu alım satıma, bankaya gitmek zorunda kaldı.
Ebruuu641 Telefondan acıyorum ben tüm hesaplarımı kuveyttürk kullanıyorum mobil bankacılıktan hesap aç bölümüne girip açmak istediğiniz hesap türünü seçiyorsunuz altın dolar neyse sonra işlem yapıyorsunuz
tugbahy6 Ulku_06 uygulamada görüyorum ama deniycem arkadaşım da banka olması gerekiyor dedi bebekle de zor malum deniyim ben yine
Nltka Benim altın hesabım var . Telefondan açmıştım şuan hatırlamıyorum nasıl yaptığımı ama alım satımıda hep uygulamadan yapıyorum bankaya gerek yok . İnternete yazarsanız detaylı anlatan yer vardır bence
Slovem08 tugbahy6 kendi altınlarınızı yatıracaksanız bankaya gitmeniz gerekiyor ama her şube artık almıyor anlaşmalı kuyumcuları varmış onlarla iletişime geçmeniz gerekiyormuş. Ama altın hesabı alıp nakit parayla hesaba altın alacaksanız direk mobil internet bankacılığından yapabiliyorsunuz