UcuBulunamayanBant 2kutu aldım daha bebeğim 3aylik ama malum günden güne fiyatlar artıyor bulunsun diye fiyatida uygun gelmişti ama sanki biraz dandik gibi geldi malı ilk defada oyuncak alınca bilemedim değiştirsem mi dursami bilemedim.
mombunny UcuBulunamayanBant ben geçen geldiğinde aldım çok güzeller . Bebeğim oynuyor. Adi de değiller
UcuBulunamayanBant SeninAnnenBirMelektiYavrm demi ne bileyim böyle sanki incecik hemen kirilacakmis gibi hissettim bian aman napim dediğiniz gibi dursun kenarda kırılırsa da yapacak bişey yok🤷
Emirin_Annesi10 UcuBulunamayanBant kırılmayacak şeyleri bile kırıyorlar emin ol dursun güç geçtikçe zam geliyor
UcuBulunamayanBant Emirin_Annesi10 doğru haklısın valla. Bende sırf o yüzden aldım zaten dedim iki gün sonra kaç katına çıkacak alayım hazır uyguna bulmuşken
UcuBulunamayanBant mombunny bilmiyorum işte çok anlamayinca ilk defa aldım sanki ince bı yapısı var gibi geldi ondan emin olamadım. Aman dursun oyuncak sonuçta elbet oynar😄
UcuBulunamayanBant mombunny aynen 39.90 kuruşunu unutmayalım🤣 iyi ki almışım o zaman gelirse bidaha alayım🤣🤣