Kdrtzynp Sarem37 doğum kilosu önemli genetik önemli böyle durumlarda sağlığı yerindeyse kilo çokta önemli değil benim bebeğim 4.ayinda 7.900 kilo 70 cm boy anne sütü ve mama birlikte ilerliyoruz sağlıkla büyüsün bebekler ❤️
Halimbyd Sarem37 sadece anne sütü alıyor bebeğim. 4 ay 12 günlük şu an 4. Ay kontrolünde 9.5 kilo boyu ise 70 cm çıkmıştı. 3.340 doğmuştu.
Sertap-35 Her bebeğin gelişimi kilosu farklıdır sağlığı yerindeyse kiloya çok takılma. Benim bebeğimde 3 gün önce tam 4 aylıktı 7 buçuk kilo 63cm de boyu geldi. Sadece mamayla besleniyor şuan.
Kdrtzynp Sarem37 yani kafaya takmayın ben uzunum babasida yapılı o yüzden benim bebeğim de önden gidiyo Sağlıklı olsunlar elbet büyüyüp kilo alicaklar fazlası olmasın zaten çağımız obezite çağı malesef
sademinannesi Mavisim anne sütüyle beslenen bebekler obez olmazlar mamayla o kiloda olsaydı o ayda problem olabilirdi ama doktora gidecek herhangi bir durum yok 😊
Halimbyd Mavisim çocuğumu doktora götürdüm zaten merak etmeyin her ay düzenli muayenemiz var. Anne sütü aldığı için hiçbir sorun yok mama kullansaydı evet sorundu.