ArasinAnnesiiiiiii Doktorumuzun tavsiyesiyle bugün oğluşumla ek gıdaya başladık ve menümüzde patates, havuç ve pirinç içerikli sebze çorbası vardı. Çok severek yedi daha önceden tadım yaptırmama rağmen başarılı geçti 🥰
Kaderlmc ArasinAnnesiiiiiii kaç aylık bebeğiniz hiç tek tek tadım yaptırmadan mı direk karışımlı başladınız
ArasinAnnesiiiiiii larensmom 5 ay 18 günlük ☺️ bugün doktor kontrolümüz vardı listeye göre başladım ☺️
ArasinAnnesiiiiiii Kaderlmc Evet direk öyle yaptım valla, bu besinlerin herhangi bir alerji durumu olmadığını düşünüyorum. Doktorumuzda sebze çorbasından başlayabiliriz deyince karışık yaptım verdim. Daha önce de meyve süzgecinden iki üç defa elma suyu verdiğimi belirttim ☺️
ArasinAnnesiiiiiii TheBaby Aynen, süt ve süt ürünlerinde denerim sebzelerde alerji çıkabileceğini sanmıyorum çok karıştırmadan iki üç içerikle devam ederim ☺️
TheBaby ArasinAnnesiiiiiii Mesela annem tarhana yapmıştı. İçinde domates falanda var. Yok yok diyim sana yani içinde. Yedirdim. Maşallah en sevdiği çorba oldu. İçinede 1 küp kuzu iliği atıyorum.
ArasinAnnesiiiiiii TheBaby Maşallaah şifa olsun bebişe ☺️ eğer severek yiyorsa hiçbir problem olmaz ☺️
Yasemin38 ArasinAnnesiiiiiii ağır gelmeyeceğini düşünüyorsan sıkıntı yok canım herkesin yöntemi farklı 🤷♀️😊