NeslihanBusra Hanımlar doktor mu yazmalı yoksa eczaneden alabilir miyim birde nasıl kullanılıyor iyi geliyor mu
Yusra34 NeslihanBusra Kendiniz alabilirsiniz. Parmağınıza sıkıp kaşınan diş etlerine sürebilirsiniz. Kısa süreli rahatlama sağlıyor.
Neslihansr NeslihanBusra eczane de dahil olmak üzere bi çok kişi jelden ziyade tetagil diye bi toz öneriyor aklında bulunsun .
Duruduygu NeslihanBusra doktor yazmasına gerek yok iyi geliyor ama o marka degilde alfamed var o tam bitkisel digerleri konusma bozuklugu yapıyormus sağlıkcı bir hanım soylemisti bu marka onerdi azcık pahalı ama aldım suruyom ben arada çok çok kasınınca
Sinemkrsyk NeslihanBusra ben kullandım bu jelden sonra internette bi tarif gördüm oğluma çok iyi geldi isterseniz yapabilirsiniz çok kolay ve etkili..yarım çay bardağı zeytinyağınin içine 5-6tane karanfil 1tatlı kaşığı kekik ezip 3gün bekletip süzüp damaklara sürüyosunuz..ben faydasını gördüm tavsiye ederim
Songulkip77 Az önce doktordan geldim 1 yaşından önce jel onermiyoruz dedi tetagil toz granulu kullanabilirsin dedi aklında olsun kızım 7 aylık üst dişleri çıkarmaya çalışıyor birde dış kasiyolicilari dolaba koyup verin onlarda kısa süre rahatlatıyor