Karakiz1 Hamile oldugumu ogrendim troid ilaci kullaniyorum randevum haftaya hapimi duzenli iciyorum hamile oldugunu ogrenip hapini icip daha sonra doktora giden varmi bi yardimci olsaniz bana
Bernagkgkz Karakiz1 zaten sürekli kullanıcaksın korkmana gerek yok. Değerlerin 2,5 altı olmalı şuan öyleyse aynı dozu kullamaya devam edersin doktoruna gidince görüşürsünüz zaten
Tatlican Karakiz1 hamile iken troid çıktı hapı kullandim normal degere gelene kadar her ay kotrole gittim
Karakiz1 Bernagkgkz Degerim en son 3 ay once 2ydi doktor gebe kalabilirsin artik dedi 3 ayin sonunda gebe kaldim yeni ogrendim ayni ilaci iciyorum her sabah duzenli haftaya kadar bir sorun yaratir mi yuksek dusuk mesela korkum o yonde
DurununAnnesiiii İlacını asla bırkmicaksın cnm her ay düzenli tahlil yaptırıp dozunu doktorun ayarlayacak . Çünki hamilelikte troid önemli bebegin beyin gelişimi için önemli ben yıllardır troid hastasıyım hamileliktede kullandım.
Karakiz1 DurununAnnesiiii Yani randevum haftaya benim bir haftada birsey olur mu suan hapimi kullaniyorum her sabah duzenli korktugum o yeni ogrendim daha 4 +6 haftalik
Bernagkgkz Karakiz1 çok yükselmezse sorun olmaz ama sağlık ocağında bakmadılar mı tiroid değerlerinize kan alırken onuda almaları gerekiyordu. Ama sen stres yapma yükselceğini sanmam