Afram96 Daha dun 900 tl oldu herhalde daha cikmaz dedim 937 olmus nereye gidiyo bu altin dolar acaba daha cikar mi sizce kizlar😳😳
Gulsenck Afram96 bende bileziğimi bozdurup bankaya koymak istiyorum saçma olur mu zamanında 5bine alınan şimdi 8bin düşerse diye kar amaçlı 😬
Afram96 Minikumudum sizi rahatlatcak bisey soyliyim o zaman 3 tam 2 yarim sltinimi ve 500 dolarimi 1 ay once bOzdurdum 😀😀 hersey kismet ya kafayi yememek elde degil valla
Minikumudum Afram96 bende bileziklerimi ve birikim gram altınımı 2 ay önce bozdurdum ama ev aldık evin üzerinede bayağı koyduğu için içim rahat 😂
Katun Afram96 bende seni rahatlatıyım. 205 gram bilezik ve reşat 5i biyerdemi bozdurdum yazın😁hepsi 100 bin falan etmişti sanırım şuan 200 bini gecik🤣🤣😂🙂😅😃😆😀😁😀😇🙃😇🤩😀🤩☺😋🤪🤭🤭😘😶😘🥲🙂🥰😆🙃😊😗🤑😶😃
Zynp35 2lokummannesiii 20 yi duymustum ama.30 çığır asmis olur ve bitmis oluruz Allah korusun Allahim hersey luks oldu ne kiyafet ne oyuncak almyorum cocuklarmiz napcak of of
2lokummannesiii Afram96 bir de şöyle bir söylem var yılbaşı veya mart nisan gibi faiz oranını artırıp bu sefer altın ve dolar düşecekmiş.
gulapikk Afram96 altın 1000 1100 olacak. Merkez bankası faizi sabit bırakıp elinizdeki tüm dolarları bozdurun diyene kadar çıkmaya devam edecek maalesef. Gidişat hiç iyi değil
Minikumudum Zynp35 iyiki kış başında herşeyi toplu almışım aldığım tüm kıyafetler hatta 230 aldığım mont şimdi 380 TL olmuş 🤦🏻♀️