adastra Haftasonu kayinvalidemin komşuları bize gelecek. Lahmacun fırına göndermeyi düşünüyorum sizce yanına ne gider? İlk defa gelecekler biraz çeşitli olsun istiyorum
BirAlparslanAnnesi adastra lahmacun demişsiniz ama çay saatine ağır değilmi biraz ? Lahmacun yenilse zaten yanına bişe lazım değilki üstüne şerbetli bi tatlı yeterli
ilkbahar adastra lahmacunun yanına tek giden ayran gibi, 😃 doyurucu olur ben mesela lahmacun varsa başka bişey yiyemiyorum pek belki sonrasında bi tatlı 😄✌️🌺
Denizzz88 adastra bence çay saati menüsü olarak poğaça börek kurabiye kek daha uygun ama yemek gibi olacak diyorsanız lahmacundansa dolma daha iyi olur. Lahmacunun yanına tatlıdan başka bişey olmaz çünkü fazla gelir
BalKizimElisam adastra bizlerde lahmacun yapilinca yanina közlenmis patlican,domates,salatalik,limon ve de yesillik olur. Cay yerine ayran olur. Sonrasinda cayin yanina hafif bi tatli yapabilirsiniz bebekten dolayi da yapamazsiniz kuru pasta alin.
adastra BirAlparslanAnnesi Kayınvalidem dolma yapayım dedi ama onun da işleri var diye yormak istemedim bilemedim dolma daha iyi olur gibi sanki dimi
BirAlparslanAnnesi adastra aslında bence yani çay saati diyorsan yap bi mercimekli köfte bi yufka böreği bi ıslak kek bi kurabiye vs bu daha uygun çay saatine he ama masa açacaksan yani tabiki çeşit olarak dolmadan çok güzel olur
adastra BirAlparslanAnnesi Teşekkür ederim ya ben yanlış ifade ettim sanırım öğlen 2 gibi gelecekler çay saati olmuyor o galiba 🙈 yemek yenecek
BirAlparslanAnnesi adastra o zaman lahmacun mantıklı bol yeşillik limon turp turşu ayran hazırlarsın masaya 😇 üstüne de çayın yanına bi şerbetli tatlı yeter bence hem bebeğinde var çok beklentiye girmezler bidahaki geleceklerinde
BalKizimElisam adastra 😂😂😂😂 benimde canim cekti valla. Zor olan kismi lahmacunu hazirlamak gerisi kolay ya. Bence oyle yapin sizde
Ddddddd01 adastra lahmacunun yanına ayran yeşillik gider sonrada çay içilir onun yanınada çeşit olsun diyorsan bi tatlı bi tuzlu çeşit yapabilirsin