gulaykadir Merhaba kızlar oğlum 30 aylık tuvalet eğitimi vermek istiyorum büyüdükçe daha da zorlaşacanığını hissediyorum ama havalar soğudu hasta olur mu diye kararsız kalıyorum şimdi tuvalet eğitimi veren var mı acaba .
merveyyoruuk gulaykadir Kızımda 27 aylık bende yaza halletmek istiyorum. Evimde sıcak kışın hep evdeyiz zaten tam zamanı diye düşünüyorum 😍
birfincantuzruhu Aliasya ay benim oğlumda ağustos gibi 19 aylık olacak o zaman başlasam diyordum olmadimi sizinki 🙈
gulaykadir merveyyoruuk Bende böyle düşündüm havalar ısınıca tuvalet eğitimi için evden çıkamamak oğlum için de zor . Şimdi bile çıkmak istiyor
Vlns gulaykadir yaptığını anlıyorum o yüzden yaptığı gibi alıyorum rahatsız olup olmadığını bilmiyorum yani. Klozet aldık en azından ilk zamanlar onu tanısın ben her gidince onu götürücem anlatıcam vs bakalım
Bensum 31 aylık daha başlayamadık. Belirtiler var Kendi tuvaletine oturuyor ama çişini yapmadan kalkıyor. Zorlayınca da olmuyor zaten.alıştırma külodu aldım onu da takmak istemiyor