MKemalinAnnesi 2.5 aylık oğlum bir haftadır ememiyor ağlayarak geri itiyor kendini zorla veriyorum ama yine de olmuyor hiç almıyor sağarak kaşıkla veriyorum başına gelen tecrübeli anneler ne yapmalıyım emmesi için
Ayazinannesi3001 MKemalinAnnesi belki tarzikli akıyor olabilir. Bebeğinizi emzirmeden önce biraz sağin göğsunuzu Sonra tekrar deneyin.
3MelekAnnesi3 MKemalinAnnesi ısrar etme hiç Sadece teklif et emiyorsa bırak 1 saat sonra dene cnm pes etme
EdaAlmohamad MKemalinAnnesi canım benim önce bi doktora götür ve bebeğinin idrar tahliline ultrason sonuçlarına bak. Belki küçük bi derdi var anlatamıyor yavrum. Ve zorlama asla zaman tanı bebeğine. Benimki de bi süre istemedi emmeyi çok zorladım. Şuan kucağımda emmiyor illa yatacak bende yanına uzanacağım öyle emiyor. Tabi bizimki başka başka sebeplerden az emiyor ve memeyi istemiyormuş. Böbrek büyümesi vardı enfeksiyon vs. O yüzden takip et ve ettir bebeğini.
Elifinannesiiiiiiiiii MKemalinAnnesi canım relactaz damla var ya. Ağzına bir damla damlatıp tutturdum memeyi. Çok kolay oldu onu keşfedince. Genelde sancısı olan bebekler meme reddi yapıyor ve çok emmek istiyor birden çok gelsin istiyorlar. Damla ile tutturmayı dene işin kolaylaşacak bence
MKemalinAnnesi EdaAlmohamad doktora gittim tahlil sonuçları iyi çıktı fakat o zaman emiyordu şu sıralar başladı
3MelekAnnesi3 MKemalinAnnesi kalsın ne kadar dayanabilir ki bırak ac kalsın Israr edersen hiç almaz Onlar bizden daha inat Senin yaptıgın hatayı ilk oglumda bende yaptım 4 aylıkken pes ettim artık sırf ısrar ettigim için mene reddini hiç asamadık
EdaAlmohamad MKemalinAnnesi sen tekrar bi tahlil ver için rahat etsin rahatsızlığa bağlı bi meme reddi mi yoksa normal mi onu anlamış olursun ona göre de şekil alırsın
Elifinannesiiiiiiiiii 3MelekAnnesi3 doktorumda öyle söyledi. Emmesin 5 6 saate kadar bir sey olmaz acıkınca mecbur emecek dedi