ecerdogan Babybloom Aa Şahver 🤭 Benim babaannemin adı da p ile Şahper 🤭 Babaannemin annesinin yani babamın anneannesinin adı da Şahsenem imiş. Hatta ablamın ya da benim adımı Şahsenem koyacaklarmış annemde istemiş ama babaannem koydurmamış annemin çok iyi bir hayatı yoktu kaderleri benzemesin diye 🤷🏻♀️
Babybloom ecerdogan ben de hep öyle düşünürüm sanki ismini koyduğum kişinin enerjisi bebeği etkileyecek gibi. Şah ile başlayan babanneler tatlışmış o zaman😁
agns hayal_perest bence çok güzel gözümün önüne geldi küçük bir adam 🥰 adı ne olursa olsun sağlıklı mutlu bir hayatı olsun inşallah🙏
Cookie Çok ağır bi isim çocuk sonradan çok kızabilir neden bu ismi koydunuz diye Babanıza zamanında bu isim yaygınmış o yüzden koymuşlardır ama şimdi çok ağır kalır , tabi karar sizin
nutellayiyensincap hayal_perest Şevket yerine babanızın seçeceği daha güncel bir isim koysanız daha iyi olur sanki..
hayal_perest nutellayiyensincap öyle de düşündüm aslında sonra zoruna gider mi acaba diye de düşündüm. Benim ismimi beğenmediler diyr üzülebilir
Cookie hayal_perest bana göre ağır ✋🏻 Farklı görüş hoşuna gitmiyorsa niye post açıp fikir soruyorsun ?
UraSsmom hayal_perest Olabilir şartsa ama bence koymayın 2040 yılında gencecik bi delikanlının adı Şevket olmamalı. 🌸
UraSsmom hayal_perest Siz Şevketin eski bi isim olduğunun farkında değil misiniz acaba. Tabi ki koyabilirsiniz ama kullanmayı sevmeyecek. Benlik bi durum yok, isterseniz Abuzer koyun 🤷🏻♀️
ecerdogan Babybloom Evet evet kesinlikle bende öyle düşünüyorum isimin anlamı bile karakter belirliyor 🤷🏻♀️ Ahahhaha kesinlikle çok tatlışlar 😅
hayal_perest agns inşallah kızım olurda bu kadar düşünceye dalmam. Çok zor bişey gerçekten. ☹️ Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah 🤍🙏🏻
hayal_perest Cookie nedenini sordum ters bişey mi söyledim? Niye fevri davranıyorsunuz ki? Post açıp açmayacağımı kimseye sormıycam burda🤷🏻♀️
Cookie hayal_perest önce bana ilk verdiğin cevaba bak kim fevri anlarsın Kimseye sormana da gerek yok farklı yorumlara açık olmak yeterli bence Neysee iyi akşamlar