Asolsu 4.ay aşımızı olduk 2 gün önce. Sol bacağında aşı yerinde sertlik, şişlik mevcut. Ne iyi gelir yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?🤦🏼♀️
Krtlmy Asolsu bizimde olmuştu bişey ypamadım geçti hatta koldan olan verem aşısı sanırım kıpkırmızı olup şişecek oda normal
sibeldmr Asolsu Ayni bizi anlatmışsın . Bizde Çarşamba olduk 4 ay aşısı , şişti ,morardı bebek yağıyla ovuyorum ben o şişliği dağıtıyorum
damlaozsoy Asolsu yok olmaz kuzum bizim de öyle dediler günde 1-2 kez alev gibi olduğunda şiştiğinde uyguladım ama ovmadan 2-3 dk bi olmadan tuttum çektim
Gnsglr Asolsu bizede bilgi vermemislerdi canim 6 aylık asisinda dedim ebeye böyle böyle oldu diye ebe genel olarak oluyor dedi iyi yapmışsınız kolanya ile ovarak dedi
BarlasMomm Asolsu birsey yapma sakın zamanla geciyor doktorumuz demisti. Bizimde cok sismisti. Ovalama falan da yapilmaz
Krtlmy Asolsu ağrı yapıyo olablir bnde emzirirekn şiş olan tarafı fsrk etmmeiştim ne zamn o tarafa döndürsem ağlar emmezdi biraz calpol verebilrisin rahatlatır emziriyosunyada dikkat edebilirsin
sibeldmr Asolsu Bende bı kez verdim de çok huysuz artık aşıdan mi yoksa 4 ay atagindan mi bilmiyorum gece uyumaz gündüz kucakta gezmek ister mızmız bir bebek bıktırdı artık 😑
FiltreKahve Asolsu doktorumuz şişlik olursa pamuğa kolonya dağıt pansuman gibi yap demişti sabah akşam 2 güne düzeldi. Birde ağrı yaparmış o aşı 2 gün de calpol verdim sabah akşam çok şükür kolay atlatmıştık
Asolsu FiltreKahve bende ilk gün verdim calpol. Sonra ateş olmadı diye bırakmıştım, ta ki hıçkıra hıçkıra ağlayana kadar. Aşı yeri şiş diye ağrı yapıyormuş ondan ağlıyormuş kuzum🤦🏼♀️ Tekrar başladım calpole
FiltreKahve Asolsu kıyamam yavrum ya valla ben kendim bile iğne vurulunca iki gün popomun üstüne oturamıyorum acıyor 😣 minicik o daha ağrıyordur tabi