sulerl Bugün verem aşısı olduk koldan, ateş ve çok ağrı yapıyor mu arkadaşlar ? Karma aşı da baya zorlanmıştım çünkü, ona göre tedbirli olmak istiyorum
Gmzerkmn sulerl ben ateş düşürücü verip gitmiştim yarm saat önceden hiç Bi sıkıntımız olmadı cok şükür
Belinayyy sulerl asinin etkisiyle huzursuz oluyo ve surekli hareket ettigi icin igne yerleri aciyo biraz kendini sıktığı icin sıcakliyo biraz sabirli ol ve bugun bol bol oyna onunla ilk gunu atlatirsan sorun olmaz
sulerl Edssmm aşıdan sonra emzirdim uyudu hala uyuyor maşallah. İlerleyen saatlerde ne olur bilemiyorum
Edssmm sulerl bizde de öyle oldu önce uyudu sonra ateşlendi sonra ağlamalar başladı bugün daha iyi gibiyiz hatta bir kaç saattir daha iyi
Bvg Cuma bizimde hem karma hem verem olacak cok geriyor beni ates falan yukselirse diye gecen hafta sunnet oldu onda o kadar gerilmedim🙄
Belinayyy sulerl ustunu ince giydir canim bide ben 1 cay kasigi calpol vermistim rahatlayip uyumustu .
HamzasMomy sulerl bizim huysuzluk oldu ateşte çıkar gibi oldu ama çok yükselmedi çok şükür. Sana tavsiyem ağrı kesiciyi çok erken verme. Belirli bir dereceye gelince ver çünkü vücudun bir savunma mekanizması ateş onu çıkmadan durdurmak çok iyi degilm. Benim doktorum bırakın biraz çocuklar o ateşi yaşasın derdi hep. Ama tabi insan panik olabiliyor bana ebe huysuz olunca ver dedi ama ben vermedim. 38.5 dan sonra vermeni öneririm
sulerl HamzasMomy 4-5 saatte bir verdim calpol 37 de kalıyor ateş ama bir anda yükselme ihtimali de çok fazla