Narem Kızım 10 aylık mama kullanıyoruz ek gıdada alıyor ama sürekli mama içmek istiyor geceleri 2.5 saatte bir kalkıyor mama istiyor 120 ml yada 150 ml içiyor suyla kandırmaya çalışıyorum ama yok ille mama çığlık çığlığa ağlıyo napcam bn akıl verin
nurelem Narem çocuk duymuyordue, neden akndirmaya çalışıyorsunuz ki daha çok küçük 180 CC içmesi gerekir ortalama olarak da
birmelekannesiiio Narem benim kızım 7 bucuk aylık 6 ölçek içiyor, az veriyorsunuz ölçeği yükseltin, birde gece her acıktığında 2-3 ölçek yapın zamanla gece acıkmasını bu şekilde bırakacaklar
agacsizkoala Narem 10 aylık gece beslenmesini neden kesmeye çalışıyorsunuz ki, oğlum 13 aya kadar her gece üç dört kez uyanır mama içerdi , mamanın ml ni arttırın belki biraz daha fazla uyur
Ase23 Ml olarak az değil mi benimki dört aylık iki buçuk saatte bir 120 içiyor belki tam doymuyordur miktarı arttırıp süreyi uzatın isterseniz
emsare Büyük biberona geçme vaktiniz gelmiş sanırım daha çok içerse belki daha uzun uyur. Yaşına kadar gece beslenmesini kesmeyin siz yine de
Mervegem Narem 2.5 saat cok az mesafe suan 4 saat tutması lazım mamanın. Ve gercekten cok az veriyorsun 180-210 civarı ver bida 4-5 saat istemez canım. Aç oldugu için kalkıyordur. Bide geceleri mama yerine tok tutan gece mamaları hazırlayabilirsin evde irmikli meyveli falan
Bebegimicin1 Narem miktsri artirin sureyi uzaltin ve zmanla saatler azaldikca mamayida azaltin sutten kesmekte zorlandim bende oglum 16 aylikken mamayida biraktirmak zordur rabbim koalylik versin
Narem Mamayı çok yapıyorum zaten ama içmiyor ya 120- yada 150 ml içiyor geri kalan hep çöp gündüzleride aynı hiç çok içmiyor
Bebegimm1 Narem gece yatmadan once tok tutmasi icin kasik mamalari denediniz mi mamanin olcusu normal zaten o aydaki bebek doymasa yine ister.bence gece tok tutmasi icin bir seyler yedirin oyle uyutun birde gece beslenmesini kac aylikken biraktiniz mesela beb 2. Ayina yakin birakmistim ilerde aliskanlik haline donusturmemesi icin gece beslenmek icin uyanmaz haladir.belki aliskanlik haline donusturmustur o yuzden de uyanabilir yada dişten dolayi da kalkabilir bilemedim