Mervan-21 Hanımlar salı gunu yanı 3gun önce 57gunluk bebegımi sünnet ettık yarın 2cı ay aşı,sı var 3doz aşı olucak acaba bı sorun teşkıl edermı bulgusu olan varmı çok tedırgınım bebegım sureklı aglıyor pipisi tam olarak ıyılesmedı :(
Aaeess Mervan-21 ben sizin yerinizde olsam erteletirdim. Çünkü 2.ay aşısı ağır ateşlenebilir. Hiçbirşey olmayadabilir ama risk almayın erteleyin. 1 hafta sonra yaptırın derim.
Wanderlust Mervan-21 hic birsey olmuyor endise etmeyin bizimkisinin de arasi cok yakindi asiyi oldu 2gun sonra sunnet oldu hic sorun yasamadik
tmmzysf20 Mervan-21 bnce erteleyin sünnet ettirdim 1 2 hafta sonra gelcem digin içiniz rahat etsin şimdi ates falan yapar ne gerek var bnde sunnet ettirdim 52 gunlukken asıya gitmedim sanırım hatırlamıyorum ama gitmem yani sizin yerinizde olsam 🙋♀️
tineanigra Bilgim yok üstte kalsın 🙏 gittiğinizde hemşireye bilgi verin belki yapmazlar ertelerler aşıyı
Sibel43- Mervan-21 tabikide benim asi yok diye 4 ay asisini 6 aya kadar ertelediler 6 ay asisinida hasta diye 7 aya
Mervan-21 Aaeess ertelesem sorun olmaz dıme ıkı cocuk büyüttüm hıc bı zaman aşılarını ertelemedim ve pek bı fıkrımde yok kara kara düşünüyorum
Mervan-21 Sibel43- bıraz rahatladım o zaman ertelıcem :)sünnet oldu baya zorlandım psıkolojım bozuldu resmen