Etugc3 Merhaba anneler formlardaki yazılarda atak haftaları görüyorum nedemek??Bilenler beni aydınlatabılırmı??
Ayseege6156 Etugc3 sorlu geçen süreçler ağlama krizleri gece uyumamalar mama meme reddi huysuz huzursuz olması.. ahh ahh çok zor atak haftaları hep ağlamalı 🤦🏼♀️
TugceRain Etugc3 büyüme atakları. Belli zamanlarda değişen huyu, uyku gerilemesi, meme reddi, huysuzlanması falan.
nurelem Etugc3 gerçekte atak diye kavram olmayan ama belirli donemlerdeki ağlama krizleri, husuzluk, beslenme redleri, uykusuzluk gibi hayati zorlartiran bebek durumlarına atak deniliyor
Etugc3 Ayseege6156 bir haftadır bebeğim çok huzursuz asla uyumuyor ne gece ne gündüz en fazla iki saat oda kucakta yerine koydugumda uyanıyor artık sol bilegımi okadar hor kullanmısımkı iltihaplama olmus dedı doktor sol omzumdada ödem varmıs demekkı bizde atal haftasındayız🥺🥺
Eski9 TugceRain 5.5 aylıkken oluyor mu bu atak su ara mama içmiyor pek eskiden 210 180 içerdi bir haftadır gündüz zar zor veriyoruz 90 CC 150 CC ye düştü diliyle itiyor huysuzluk var uyanıkken çabuk mizmizlaniyor bazen hatta kuduruyor uykuya çok meyilli hemen uykusu geliyor bu ara uyutuyorum kısa kısa uyuyor gece de bazen sık kalkmaya başladı su haftalara kadar gece 5-8 saat uyuduğu olurdu şimdi 3-4 saatte bir kalkıyor birde bazen kalkıp uyumuyor vs atak mi lluyor bu ?
Ayseege6156 Etugc3 olabilir canım allah yardımcın olsun zorlu süreç yani ama geçiyor hepsi 🥰🌸 yeterki onlar iyi olsunlar napalım 🤍 atak haftası hesaplamaları var netten yazıp bakın tarihini girin çıkıyor