Fatmako Kızlar bugun oğlum 2.ay aşılarını oldu. İl çocugum ve çok tedirginim. Kaynanam öncesinde calpol verdirdi. Aşının etkisi olmayacak mı boşa mı gitti onca ağlaması.
Deletedmom280 Fatmako keske vermesıudn bzde hıc ates VS olmadı bosu bosuna mınnck midesine farklı Br sey soktnx
Dildeniz Fatmako boşa gitmedi ama vücudun savaşmasını engelledi artık verilmiş kötü düşünmeyin inş çok iyi tutmuştur kafanıza takmayın
meeese Fatmako boşa gitmez ağlaması öyle düşünmeyin hiç yeterki hasta olmasın bir şey olmaz 🤗 bizim de haftaya aşısı inşallah güzel geçer 🤲
gulsahela Bizde bugün olduk aşı öncesi ateş düşürücü verilmemesi gerekiyor diye okumuştum burda bir postta ben vermedim inşallah ateş yapmaz gerek kalmaz
Tunayyyy Ben de öncesine versem diye sormuştum tecrübelilere öncesinde verme aşının etkisini azaltıyormuş demişlerdi . Ama inşallah öyle değildir . Biz daha olmadık aşıyı .
aysenurkerem Fatmako bebeğiniz üzerinde siz söz sahibi olun. Evet torunu ama yapılmaması daha doğru olan şeyi yapmış inşallah tekrarlanmaz 😣
Mrv133 Fatmako canım arkadaşımın annesi hemşire onunda 7 aylık bir bebeği var her aşıdan önce vermesini söyledi bence tedirgin olma
Fatmako Mrv133 tesekkür ederim. Onlara da aslında çevresindeki hemşireler söyleyince ben de bir bildikleri vardır dedim sonra da burda herkes verme falan deyince 😑