Hilosssazra 10 ay 26 günlük 3 gündür sabaha kadar ayaktayız aslında uyuyo ama Ayağımda sallanarak bırakır bırakmaz gözünü açıyo neden olur ya gündüz uykuları iyi sıkıntı yok ama gece böyleyiz
Karanfil06 Hilosssazra 10. Ayda bizde de öyle bir sorun oldu şimdi 1 yaşına girecek yavaş yavaş geçiyor diş olabilir azı dişi olabilir. Akşam erken yatıyor olabilir. Birde kaybetme korkusu oluyor. Uyku düzeni değişmeye başlıyor ondan olabilir yeni atlatmış birisi olarak çıkarımlarım bunlar
Gedik-20h Hilosssazra bay bay night damla aldım içerik doğal yarın geliyor bizdede öyle umarım işe yarar eğer yararsa yazarım 🤦
Karanfil06 Hilosssazra vallahi benim oğlum çok uykucu bir bebekti 6. Ayına kadar evden dışarı çıkamazdık uyuyor beşiğini istiyordu. Sonra sonra azalttı uykularını. 10. Ayda bozulmaya başladı gündüz iki veya bir uyutuyorum. Akşam 7 de uyuyan çocuk 9.30 dan önce asla uyumuyor ama gece kalkıp oturmaları azaldı şuan
Varsvegas Hilosssazra tek ümidim artık yaşına girince duzelmesı çünkü dogdu dogalı asla gece uykusu uyuyamıyorummm
Sedaizm Bizdede durumlar aynı 10 ay 20 günlük kesinlikle gece uykusu yok kaç saattir uyutmak icin uğraşıyorum bir iki haftadır 2-3 öyle uyuyor