Yorguun D-G-Damla55 benimkide çorbalarda yapiyo sadece yoğurt iştahlı ama oda her zaman aynı ayarda tutturamiyorum bir ikidir iştahlı yemedi bazen ne yapsam ki diye kalıyorum oyke
Babyluna D-G-Damla55 emekleme çabası var ama yüzünü yere vurduğu için sürekli bırakamaıyorum yere . Ek gıdada iyiyz kilosu iyi değil ama maşallah iştahlı ama kabızzz . Enne baba diyor . Bide değişik sesler çıkarıuor eline mendil veriyoruz döndürüyor fln oynuyor şimdilik bu kadar sallanmadan uyumuyor hiç bir oyuncak ilgisini çekmez cok çabul sıkılır herşeyden bgun 7.5 aylığız böyle canım 🥰
D-G-Damla55 Babyluna her oyuncağı aynı gün verme biraz unutsun canım belki faydası olur. Hep aynısıyla oynuyorsa ondan da sıkılır
Kubra4745 D-G-Damla55 bizde 7 ay 25 günlük olduk yerde emekleyerek gidiyor maşallah bir yerden tutunup kalkıyor babababab diyor acıktığında memmemememe diyor yürüteçte gidiyor 4. Aydan beri oturuyor 6. Ayın içinde desteksiz oturdu maşallah ek gıda olarak da sabahları yumurta sarısı avakado pekmez lor karışımı yada çay ekmek ıslama yapıyorum öğlen meyve püresi veya kaşık maması aralarda emiyor canı isterse akşama çorba ve yoğurt yediriyorum yatmadan önce bazen az muhallebi yapıyorum öyle geçiyor günler
safakbakir 29052021 yumurta sarısı, labne, pekmez, muz, hipp bebe bisküvisi karıştırıp veriyorum şu an pek sevmiyo ama yedirmeye çalışıyorum her gün
kubrakurtaksoy D-G-Damla55 7 ay 13 günlüğüz. ✅Alttan iki dişimiş çıktı. ✅Uykuya direnç gösteriyor uyumak istemiyor. ✅Emekleme pozisyonuna geliyor ama iki dizini birden öne atıp ilerletiyor kendini. ✅Sürünerek istediği yere gidiyor oyuncaklarını felan kendisi gidip alîyor. ✅Desteksiz bir şekilde oturuyor. ✅Otururken tekrardan emekleme pozisyonuna gelebiliyor.( Tabi sonra sürünmeye geçiyor.) ✅Bababababa gibi heceler çıkarıyor. ✅Kendi kendine çığlık atıyor sanırım sesini keşfediyor. ✅Gel gel yaptığımızda kollarını açıp gülmeye başlıyor. ✅ İsmini söylediğimiz de bakıyor. ✅TV ünitesine felan uzanıyor tek kolu üzerinde kendini kaldırıp orada ki filleri felan alıyor. ✅ Ek gıdayı güzel yiyor ama öncesinde sonrasında sürekli emmek istiyor. ✅Bir elindeki nesneyi diğer eline alabiliyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar 🌼