YadeeeeeAsel Anne sütüne en yakın mama ne allah rızası için iki gündür mafoldum sma asla almıyor aptamil diyor herkes kullanan var mı doktora sormadan mama değişiyor mu çocuk çatlıcak artık ağlamaktan
BegumIscanTunc YadeeeeeAsel aptamil mama kullanıyoruz doktorumuzda en iyi mama aptamil dedi 5 aylık olduk doğduğu günden beri aptamil kullanıyoruz
S_x_w YadeeeeeAsel anne sütüne en yakın mama diye bir şey yok.. 5-6 çeşit mama denemiş biri olarak söylüyorum içerikler hep aynı belki 1-2 değişik çıkar ..hatta bebelac gold ve aptamil birebir🤭 o yüzden bebeğiniz hangisini severse onu deneyin derim
YadeeeeeAsel 3mutluluk ay bilmiyorum Çarşamba dan beri feleğim şaştı kaşık biberonla şırınga hiç biri almıyor sütümü azda olsa içiyor biberonla
YadeeeeeAsel minikleomam bizim bronşit kızım kilo da almıyor doktor içmezse yatış dedi o yüzden bişeyleri sevdirmem lazım
Sena0 Anne sütüne en yakın bebek maması hipp . Eğer kabızlık ve gaz problemi varsa hipp combiotik kullanın yoksa hipp organik kullanabilirsiniz.
Beybikolarr YadeeeeeAsel bizde bu mamayı kullanıyorduk bu mamanın hazımı daha kolay bide bağırsakları güzel çalıştırıp gaz da yapmıyordu ondan olabilir
YadeeeeeAsel Anne_bali 3 aylık ilk mamaya geçtik bilmediğim için soruyorum canım ölçek nasıl ayarlıcam ki doktor demişti sma nın ölçekleri
Anne_bali YadeeeeeAsel canım mamanın üzerinde kaç aylığa kaç ölçek verileceği yazıyor ona göre verirsin
TheBaby YadeeeeeAsel Herkes kendi kullandığına anne sütüne en yakın der. Çünkü mama piyasası böyle sunuyor ürünleri. Hepsinin içeriği birbirine benzer. Doktora sormadan tabiki deneyebilirsin. Bebeğin kendi seçecek mamasını. Her mamaya ama 15 gün süre vermelisin. Ölçüler hep aynıdır. Her 30 cc ye 1 ölçek.
Alyameltem YadeeeeeAsel hipp ile başladık aptamille devam ediyoruz ama ben 6. Aydan sonra ilave vermeye başladım meme reddi olduğu için hipp tatsız bi mama aptamil şekerli olduğu için daha çok seviyor bebekler genelde ama kilo alımları çok iyi seyretti gaz sorunu bizde olmadı bazı eczanelerde çok uyguna bulunuyor bi bakın bence
YadeeeeeAsel Alyameltem benimkinin de kilo alması gerekiyor beslenme bozukluğu var aptamil diyor herkes şekerli diye
Sena0 YadeeeeeAsel şahsen sağlıkçı bir anne olarak en uygun gördüğüm mama hipp oldu ki kullanan annelerden de çok olumlu geri dönüşler aldım.