Zynp1907 Arkadaşlar bebeğim 4 aylık olduktan sonra saçlarım çok fazla dökülmeye başladı tutam tutam çıkıyor. Normal mi yada başına gelen var mı. Sonradan düzelir mi
Asilbebis Zynp1907 benim 2. Aydan beri sürekli dökülüyo şuan 5. Aydayız gram geçmedi evin her yeri saç oluyo banyodan çıkar çıkmaz topuz yapmam lazım
Muru Zynp1907 7. Ayda geçti benim ama sonra 9.ayda yine başladı bitmesini bekliyorum 🙈 ne yaptıysam engelleyemedim kendiliğinden sona eriyo şaka gibi
Asilbebis Zynp1907 valla bende öyle bi saç var ki o kadar dökülmeye hala çok 😂 Eşim geçenlerde video izlemiş kadın dökülen saçlarını topluyo kendine kaynaklık saç yapıyo bana diyo ki sende yap diycemde seninki eksilmiyo ki bi daha onlara ihtiyacın yok 😂😂
Muru Zynp1907 bende inanamıyorum şuan ama ürünler kullanıp gürleşen arkadaşlarım oldu da ben rutin duş sonrası kremler sürüyorum bakalım nolcak 🤔
Mommm48 Çinkoyla alakalıdır muhtemelen. Dr a gittim düzenli beslen diğer ay gel kan ver dedi bakalım.İlk çocugumda da yaşadım bu denli değildi ama geçmişti .Ben suandan rahatsızım görsel olarak kötü her yer kıl püf