Aselberra Merhaba kızlar bebeğim 4 aylık geceleri 2 saatte bir emmiyor uzun süreli ama gündüzleri 5 dakikayı bulmuyor emmesi bazen memeye gelinece aglıyor yada memeyi emip kafasını geri çevirip tekrar geliyor meme reddi mi yada doyuyor mu ben mi sık emzirmeye çalışıyorum
sevgii_123 Aselberra aynı durumu yaşıyorum bebeğim üç aylık bir haftadır böyle alt disinde beyazlık sertlik var acaba dişten mi diyorum böyle nereye kadar gider bilmiyorum
Yoruldum Aselberra Bebeğin emmesinde süre tutulmaz demişti doktorumuz , dikkat etmeniz gereken tek şey aynı memeyi 2 defa vereceksiniz . Örn , saat 10 da sağ göğsü emdi 12 de tekrar emecek yine sağ göğsü vermeniz gerekiyor.
Uyumsuzz Bebekler 3 veya 5 dakıka içindede memeyi boşaltabilir diye okumuştum ama kafasını geri çekip tekrar tutmak istiyorsa sütünüz az geliyor veya gazı var. bizimkide öyle yapıyor ben mama takviyesi başlasım doymuyor çünkü
Aselberra Uyumsuzz biberonu da tutmuyor kilosu iyi masallah sağınca sütümde geliyor 3 saatte bir emzirince uzun emiyor son bir aydır böyle
eliflinalp Bu aralar bizde öyleyiz aylık kontrolünde doymuyomu acaba dedim hemsiremiz kilosunun gayet iyi olduğunu bu aylarda normal olduğunu söylemişti
2cocukluannee Aselberra benimkinin de aynı 3 bucuk aylik eli hep agizinda beyazlık sertlik biz de de var
Asl90 Aselberra canım 4. Ay emme reddinin olacağı ay zaten çok normal bende yaşadım. Sabırlı olmalısın pes etmeden ama çok zorlamadan devam et şu an etrafi keşfetmeye başladı o yüzdende ilgisi dağılıp az emecektir normal yani