Miracinannesi2021 Eşim oğluma portakal suyu verdi kaşıkla 4 5 kaşık nerdeyse çok korkuyorum zararı olur mu ? Acil
esleminannesi2 Miracinannesi2021 geçen internetten bakmıştım 15 aydan sonra tavsiye ediliyormuş çok asitli olacağı için bir şey olmaz bence ama bi daha vermeyin
Katy Miracinannesi2021 o kadardan bısı olcagını sanmıyorum 4 aylıktan beri mandalina veriyorum zaman zaman sıkıntı olmadı 6 aylık sımdı az az verıcem portakal suyu
GiybetReis Miracinannesi2021 9 aylık kızıma arada mandalin suyu sıkıyorum kahvaltıda. DoktorumuZda verilebilir demişti.
esleminannesi2 Miracinannesi2021 yok yok panik yapmayın ilaç değil bir şey değil Allah’ın izniyle bir şey olmaz ki C vitamini almış oldu 😊
Kubrahr Bişey olmaz canım oğlumda prematüre sadece asitli olduğu için belki Pişik yapabilir ona dikkat et Miracinannesi2021
Ozlemaras Miracinannesi2021 En fazla midesini rahatsız eder ama onjn dışında birşey olmaz merak etmeyin
Mys01-01 Miracinannesi2021 ben kereviz ile pişirip verıyorum ama tek vermedım doktorum pişme birşey olmaz cok az ekle dedi sorun yaşamadım ama
Kimkibu Miracinannesi2021 benim bebeğim 6 aylık ek gıdata yeni başlıyorux doktorumuz bu ayli listeye ay sonunda doğru portakal suyu verdi verebilirsin dedi
Mlkko Miracinannesi2021 küçüklere önerilmiyor alerji yapabilir ya da asitli olduğu için pişik yapabilir deniyor. Zehirlenmez merak etmeyin