Tiko Merhaba kizlar kardesimin adet duzensizligi ve benimde dogumdan sonra agrilarim var sogan kuru yapan varmi faydasini goren? Nasil yaptiniz
Katy Tiko soğan kürü kist yok eder gebe olusumuna yrdımcı olur. Ben kullandım faydasını gordum diger türlü işe yaramaz
Lavina Tiko ben gebelikten önce kulanmıştım faydasını gördüm kulandığım ay hamile kaldım ikisindede aynısı oldu başka türlü birşeye fayda olurmu bilmiyorum araştırın isterseniz
Katy 2prenss_annesieliff_ adetten hemen önce baslanmalı sabah aksam 1 bardak ac karnına sogan suyunu ıcın. Ortadan ıkıye bolun 2 bardak suda5 dk kaynatın süzün ılık için 15 gun uygulanmalı1 ay sonunda kistten kurtulup hamile kaldım
Lavina 2prenss_annesieliff_ günde bir defa içiyordum tadı çok kötü zaten burnumu falan kapatıp içebildiğim kadar içiyordum bi ayda 6 7 defa belki içmişimdir o kadar
2prenss_annesieliff_ Lavina ay evet ya bugün sabah içmeye başladım zordan içtim bende 6 aydır deniyoruz olmuyor inşallahbu işe yarar
Lavina 2prenss_annesieliff_ adeten sonra başlayın yumurtalama dönrminizi mutlaka hesaplayın o gün ilişkiye girin hamilelik için istiyorsanız ilişki bitikten sonra hemen ayağa kalkmayın biraz uzanın sırt üstü ben 4 ay denedim her iki hamileliğimde o kürü içtiğim ay hamile kaldım çok şükr umarım sizede faydası olur 🙏