Huzuruuum 2 yaşında oğlum 6 7 aydır hiç kilo alamıyor çok şükür tahlilleri iyi çıktı yemesi de normal var mı başına böyle bisey gelen sonradan kilo almaya başladı mi
Lavina Huzuruuum bi sorun yoksa normaldir bi süreden sonra kilo alımları yavaşlıyorlar artık gelişimi daha çok önemli endişenecek bişey degil
Elisaay Huzuruuum walla iki yaşındaki kızım tam 9 aydır hiç kilo almıyor doktorlarda 10 kilo normal diyir artık nasıl normalseee sizinki kaç kilo acaba. Boyu kacki
Doga_sever Huzuruuum zaten 2 yasindan 3 yasina kadar surecte cocuklar en fazla 2 kilo alir. Birakin kilo almayi, zatiflayabilrilerde.
MelekSubasi Huzuruuum Yani şöyle bazi zamanlar yediğini içtiğini boya verir bazi zamanlar kilo alimi durur. Bir sıkıntı yok ise bunlar normal şeylerdir.
Lavina Huzuruuum gram alıyorlar artık endişe etmeyin benimde oğlum var 1 yıl olmuş sadece 4 kilo almış oda boyu falan uzamıl ama doktorumuz kilosu normal dedi zayıf bi çoçukta degil
Lavina Huzuruuum şu an 2 bucuk yaşında 17 kilo bi ara hiç yemedi içmedi falan 4 kiloda boy atması falan oldu gelişim çağında kilosu düşmüştü bi ara hiç yemiyordu günde bir öğün zar zor sonra topladı
Huzuruuum Lavina maşallah ya çok iyi ne yediriyorsunuz böyle benim büyük oğlum 4 yaşında 16 kiloydu😊 küçük oğlum 2yasinda 12 kilo
Lavina Huzuruuum benim oğlum biraz uzun boylu aile yapısında var biz ne yiyorsak oda onu yiyor artık kısıtlamıyorum sadece bazı şeylerden uzak tutuyorum o kadar 🥰
Lavina Huzuruuum aslında çok seciyor ama ona uygun yemek varsa yiyor yoksa ben ona göre bişeyler yapıyorum 🥰
Huzuruuum Elisaay bi hastalık faln mi geçirdi de zayıfladı. Benim oğlum yazın 2kez ishal kusma oldu ondan beri toparlayamıyor yavrum
Ladybugs Benim bebeğimde almıyor çok üzülüyorum 9 buçuk aylık 8 buçuk kilo zayıf duruyor ne yapabilirim alması için
Elisaay Huzuruuum yok ama çok iştahsız bir bbek sadece anne sütü aldı ek gıdayı sürekli reddetti suttwm kestim yer umuduyla ama yine yemiyor zorla veriyorum ağzına tahlilleri falan çok sukur hep temiz ama kilo alımı yok