Tugce s_enil_ay faydasını gördüm ama internetten almayın. Ebebek ve eczanelerden temin edin naçizane önerim. İnternet şans işi. 2 Farklı satıcıdan aldım biri işe yararken diğerinin tadı Farklı ve işe yaramıyordu. Daha etkili bir şey isterseniz solgar kullanın derdiniz kalmaz
Oldugugibibiri s_enil_ay bestlak gerçekten müthiş. Sütümün gelmediğini düşündüğümde 20 damla içiyorum hemen tesir ediyorp
Tugce s_enil_ay solgar brewest yeast isimli bir hap var. Çok çok çok etkili. Ama o kadarına ihtiyacım yok derseniz beastlak da süt yapıyor. Ben bi bu ikisinin faydasını gördüm hazır satılan çaylar yalan.
s_enil_ay Tugce acikcasi benim sutum o kadar az ki. Bebegim mama yiyor. Ondan ikisini de kullansam ayni anda yeri heralde ahahah
Oldugugibibiri s_enil_ay normalde üstünde 3 kez yazıyor ama ben bir kez kullanıp fayda görüp bırakıyorum. Zaten şişe ufak. 3 kez 20 damla damlatsak 1 günde biter
17112020 Ben 3 cocuk buyuttum..biri 1 yasinda henuz…hepsinde solgar bira mayasi tableti kullandim ve en sonkinde bestlak ya da galactago damla da kullandim…en cok bunlardan memnun kaldim…beslenmeye de dikkat edin bulgur dereotu incir vs vs
s_enil_ay 17112020 birlikte alirken ne kadar dozda kullaniyordunuz? Yani gunde bir tablet uc defa damla gibi mi
17112020 s_enil_ay bn 2 tablet aliyordum 2 kere…ama 3 doz deniyor normalde..birkac gun deneyip oyle karar verin