Prensesbella luciferrr evet malesef benim oglumunda aynı hatta fazlası doktor egzama dedi atopik dermatitde deniliyor. Alerjiye goturucem 5 buçuk aylık benim oglumda
Mervenis luciferrr atopik dermatit evet canim benim kizimdada vardi 6 aylikken 1 yasinda hala var doktor kucuk oldugu icin alerji testlerini uygun gormedi mustelanin kremlerini ve sampuanini kullaniyorum surekli yuzunu nemlendir alerjik ciltler icin olan urunleri kullan gecmis olsun
Senemasilberen luciferrr rengi arada bir kızarıp arada bir açılıyorsa ve hiç gitmiyorsa atopik dermatit büyük ihtimalle,çok geçmiş olsun kendi oğlumdan biliyorum alerjiye bağlı egzama olabilir kendi domtorunuza yada bir cildiyeye götürmekte fayda var
Prensesbella luciferrr yok kuru canım bende aynıyım benimkide pek belli değil ama sivilce gibi işte baya kızarıyor https://ibb.co/cFFWKYh
Seydasya Ay benim bebişim de daha 45 günlük ve dünden beri saç derisi alnı hep egzama dolu 😔 mutlaka alerji belirtisi miymiş ? Dün biraz uzun banyo yaptırdım kurumuş olmasından da kaynaklanabilir bence
Mervenis Seydasya canim boyle durumlarda banyo suresi 5 dakikayi gecmemeli doktorumuz bu sekild3 soyledi hassas ciltli bebeklere cok sk banyo yaptirmak iyi gelmiyormus
luciferrr Yazannesi1 olabilir.. Ben kendime sıktığım parfümden bide bu aralar grip olmuştu calpol verdim ondn olabilir mi diye düşünüyorum?
Aalime luciferrr var kiz eger alerjiyse sen diyete sokuluyorsun bizimde egzama var cunku anne diyete giriyor belli seyler yeme yasaklaniyor sutten gecmesin diye bizimkinin egzamayi gorsen facia halde hele bugun daha kotu haldeyiz
Yazannesi1 luciferrr herşeyden olabilir benim bebeğimin yanaklarıda öyle oldu şimdi şampoanını kremini değiştiricem