hilalkbdy KıZım 5 ay 5 günlük geceleri 1.5 saatte bir uyanıp mama içip geri yatıyor yoruldum artık ne yapmam gerekiyor?
Prensesannesi38 hilalkbdy 1,5 saat kısa bir süre 2 3 saat durabilir doyurmuyor mu aceba kullandığınız mama
Zeynebinannes hilalkbdy yenilerde olan bir durum mu acaba hep mi böyleydi? Bir de sadece mama ile mi besleniyor, denemişsinizdir büyük ihtimalle ama verdiğiniz mamanın miktarını arttırmayı denediniz mi. Benim kızım da bir ara öyle yaptı miktarını arttırmıştım
Snowglobe hilalkbdy tek çare gece beslenmesini kesmek araştırın 6. Aydan sonra eğer Bi sıkıntısı yoksa kesin. Ben şuan 6 aylık olmasını bekliyorum. 3 4 gündür kafayı yemek üzereyim 😂
hilalkbdy Prensesannesi38 120 cc verdim içmedi hep bırakıyor hep 90 cc içiyor fazlasını bırakıyor ve her defasında verdiğim de gece bıktırıyor acıkmasa uyanmaz sanırım açıkıyor mama değiştirdim modada 2 saatte 1 uyandı ek gıda başladım mama değişikliği falan derken bu seferde kabızlık gaz oldu çöl fena oldu eski mamasına döndüm çaresiz kaldım `
hilalkbdy Zeynebinannes miktar arttırmaya çalışıyorum ama içmiyor artırdığım mıktarı hep geriye 30 cc kalıyor 90 cc içiyor 120 yaptım onda içmiyor
hilalkbdy Dtbrc evet bu da olabilir ama yaptığımı mamayı hep bıktırıyor sanırım alışkanlık değil bizimkisi
Pinarmete hilalkbdy suan 6 ayligiz 1 aydır saat başı kalkıyor resmen. Ama 2 kez mama veriyorum sadece belli ölçülerde. Kendi başlarına uyumayı bilmedikleri için kalkıyorlar sanırım bende bj çözüm bulamadım çünkü. Kucağıma alıp sakinlestirip sallayıp geri besigine yatiriyorum gece bile dinlenmek yok :(
hilalkbdy Pinarmete ebet yaaa gece bari uyusun gündüz uykuları yarım saati geçmiyor bizimkisinin hep kucakta yoruluyorum gece uyusun ben dınlenım uyuyayım diyorum ama nafile artık yoruluyorum 😭😭
Pinarmete hilalkbdy aynen cnm hic sorma. Eşimle vakit bile geciremiyorum. Ne zaman duzelirler bilmiyorum insallah cok sürmez