Anne0303 Siz neler yapıyorsunuz? Odasını havalandırıyorum olmuyor, burnunu sık sık temızleyip acıyorum. Sürekli yenıden yenıden tıkanıyor bır yardım edınnn
Ayks96 Anne0303 bizde de ayni sıkıntı var evde buhar makineside kullaniyorum hergün burnunu da temizliyorum ama nafile yinede tıkalı
Liya61- Anne0303 walla evler doğalgazlıysa hanımlsr bu oluyor bende gittim bnun icin doktora serum fizyolojk verdı sprey verdi burun icin ve bu peteklere takılan bisey var nemini alıyor odann onlrdn aldık ama yaradı gibi
Anne0303 Ayks96 yaa dımı sanırım hasta etmemeye calısıcaz daha cok o da ne mumkun. kaynanamgıl her gun cagırıyor ev coluk cocuk dolu hepsı okula gıdıyor gıtmesek esım bır ton laf yapıyor bıktım valla
Ayks96 Anne0303 gerçekten insanlarda anlayışda yok suan zaten pandemi var ayrıc bebeklerimizin henüz bağışıklığı da düşük bi bırakında toparlansınlar sonra çağırır seversiniz demi.. bende de görümce derdi var hergün geliyor daha 20 günlük bebeğim bide öpme dedikce öpüyor sinir krizi geçirip boğmama az kaldı