Admsmyrgktg İnternetten alacağım ama garantisı nasıl olur güvenemiyorum. Nereden aldınız ve memnun olduğunuz modeller hangileridir? Tecrübelerinize ihtiyacım var
Deletedmom0099 Admsmyrgktg trendyoldan anker eufy 15 t aldım çok memnunum uygun fiyatlı haritası ve silme özelliği yok ama heryeri gayet güzel süpürüyor
cocomelon33 Admsmyrgktg trendyoldan xiaomi mi vacuum aldık çok memnunum silmeli önermedikleri için moplusunu almadık haritalama özelliği var çok güzel temizliyor
Gari_de_Gari Admsmyrgktg eşim buradaki Teknosa dan aldı.Vallah ben bayıldım Allahım elim ayağım oldu.Güvenli bi siteden alabilirsin.Xiaomi vacuum mop pro benimkisi
Admsmyrgktg cocomelon33 merhabalar bu ürün için fiber internet mi gerekli acaba ?? Normal hızda internetle çalışmıyor mu
Deletedmom0099 Admsmyrgktg ankerden garantili üretici firmadan yani bi kere sıkıntı oldu hemen hallettiler dönüş yaptıar
Admsmyrgktg Gari_de_Gari evet o modele baktım 5500 mağazalarda. İnternette 4500 garanti açısından tedirginim. Birde diyorum o kadar paraya gerçkten değer mi acaba?
Mmrryy Admsmyrgktg ithalatçı garantili mi yoksa doğrudan marka garantisinde mi ona dikkat edersiniz. İthalatçı garantili olduğunda garanti süreci uzun oluyor
Admsmyrgktg Deletedmom5284 Amazon’un garantisi nasıl oluyor acaba bilginiz var mı? Yurt dışından gönderilir diyor
Admsmyrgktg Mmrryy trendyolda Türkiye resmî distribütör garantili diyor ama yorumlarda ithalatçı garantili diye yazmışlar o yüzden emin olamadım 🤷🏻♀️
Elizege Admsmyrgktg viomi v2 pro bendeki süpürmesi mopu herseyinden çok memnunum fiyat olarakta xiaomi göre daha uygun