Birprensesannesiii3850 Kızlar alyansimi degistirmek istiyorum bu klasik alyanslardan kullanan varmi cok kibar duruyor hosuma gidiyor ama eminde olamadim
Leylaa_ Birprensesannesiii3850 benim ki klasik bencede çok şık ve zamansız bir model asla zamanı geçmez ince olunca zarif duruyor benim ki bi tık kalın oda gösterişli duruyor ama memnunum
Gul-42 Birprensesannesiii3850 bnmkı klasık ıcı boş olandan kılo alırım dıye içi boş yaptırmıştım orta boy ne ınce ne kalın
Birprensesannesiii3850 Bety klasik cok hosuma gitmeye basladi kendiminkini takmiyorum bayadir fiyatlarida uygun galiba siz kaça almistiniz🤗
Birprensesannesiii3850 Feyyyzza ne kadar ki bnim kndi alyansim 2000 tl netten baktim 1500 civari diyor klasik olana
cocomelon33 Birprensesannesiii3850 bu ara ben de değiştirmek istiyorum bombesiz düz alyanslar hoşuma gidiyor
Merve Birprensesannesiii3850 evlilik alyansım kalın evde duruyor ama günlük kullanım için ince klasik almıştım. Çok memnunum
Yildiz3324 Birprensesannesiii3850 benim alyansimda düz içe bombeli kalın aliyans çok hoşuma gidiyor 😊