Bademmm Kızlar merhaba bebeğim beş aylık ek gıdaya başlıyalım dedi doktorumuz hazırlıksızdım açıkcası mama sandalyesi araştırıyorum ama ikea çok tavsiye ediliyor ama 590 TL fazla değil mi acaba başka tavsiyeleriniz var mıdır. Dolar 20 olmadan alıyım 🙈😆
ketcapli_lahmacun Bademmm Yani onu alana kadar Trendyol ya da Babymall’a bakmanı tavsiye ederim. 😁 Ya da Letgo’da temiz ürünler var oraya da bakabilirsin.
afraninannesii Bademmm Allah Allah o kadar oldu mu ya😟 ben 200e almıştım. Gayet güzel kullanışlı. Almanızı öneririm
Bademmm afraninannesii evet ikealarda tükenmiş o yüzden online satıcılar uçurmuş fiyatı değer mi peki sağlam değil mi benim için güvenli olması önemli
Oykusmummy Bademmm valla ben fiyatını bilmiyorum ama devrilecekmiş gibi geliyor bana o yüzden joie mimzy LX modelini Dolap uygulamasından 250 ₺ ye buldum. Gayet de temiz geldi banyoda yıkadım köpürte köpürte iyi ki de öyle almışım diyorum..
homeTypeEngineer Bademmm merhaba şu ekonomide yalnızca sağlamlık açısından bakarak pilsanın bime gelen ürününü aldık. Birkaç ay önce 80 tl gibiydi galiba. Kullanıyorum ve çok memnunum. Ama dediğim gibi sadece sağlamlık açısından değerlendirdik. Farklı beklentilerinizi karşılamayabilir. (Rahatlık ya da çok kullanım şekli olması gibi)
Sevcanumutbora- @Bademmm biz antilop kullanıyoruz memnunuz ama sonuçta hepsi aynı görevi görüyor. Bu Sonradan masa sandalye olanlar da vardı onlarda güzeldi