Lokumum05 Aysun16 bende evolviya kullaniyordum . Ama suan anne sutune en yakin mamayi buldum baby goat memnunum suan tadida diger mamalar gibi igrenc degil
Ahmetcinar Ben hipp kullandım bize çok gaz yaptı, evolvia da gaz yaptı. Şuan similac kullanıyorum daha iyiyiz. Ama diğer mamalara göre daha ağır kokuyor
Durununannesi11 Aysun16 5 buçuk aydır evolviya kullanıyorum bir kaç mama denedim ama yine evolviyaya döndüm ama hipi denemeedim onada güzel diyolar neden kararsıssıznız evolviya iyi gelmedimi
Aysun16 Durununannesi11 bebegim daha 25 gunluk oyuzden bir mamada karar verip onunla devam etmek istiyorum cevremde hipp’i öven cok oldugu icin kararsizim
PrensesRavza Aysun16 Bende evolvia kullanıyordum bu sefer hipp aldım kızım içiyor ama sanki evolvia dan daha yağlı biberon da kaliyo hep yağı evolvia da öyle bişey yoktu
AyseAlyamm Aysun16 canım kesinlikle hipp Combiotic. Evolvianin tek sorunu içeriğinde maltodekstrin olması bu yüzden bebekler severek içiyor. Ben de bunu bile bile kullanamadım kızıma
Durununannesi11 Aysun16 evet hipide çok övüyolar ven kullanmadım ama evolviya güxel bi mama kilo alımı olsun vixde kabızlıkda yapmadı şuana kadar evolviya kullandıysan ve bi sıkıntı yaşamadıysan değşltirmememni öneririm değiştirince alışması vs sıkıntı oluyo ben sıkıntı yaşadım açıkcası