Aysegul6648 Kızlar Instagram da bebeğin fotografini gönderip o konseptlere kafasını yerleştiriyor Instagram ismi konsept annesi sizin bildiginiz başka böyle bir programı profesyonel kullanan var mı
Candanotemm Aysegul6648 yaa bunu bende çok merak ediyorum yumurtayla falan yapmışlardı hangi program bilen bana da haber etsiiinn
theAna Aysegul6648 picsart uygulamasından yapabilirsiniz. Dediğiniz sayfaya baktım çok kolay bebeğin yüzünü alıp başka fotoğrafa eklemiş. Beğendiğiniz fotoğrafa bebeğin yüzünü kesip ekleyeceksiniz basit aslında. O bayan da pinterestten alıyor fotoğrafları üstüne ekliyor sanırım.
theAna Aysegul6648 boşuna para vermeyin ya böyle bir şey için kendiniz yapabilirsiniz.. Ben baktım fotoğrafı da pinterestten bulmuş hep 😂
theAna Aysegul6648 rica ederim 🌸 bir de telefonunuz ios ise precious diye bir uygulama var hazır konseptler var ücretsizse bakabilirsiniz.
Wolverine Aysegul6648 at kız özelden bebisinin fotosunu photoshoplayim içimden geldi. Buna bir de sayfa açıp para mı alıyorlar gerçekten?
sarmaliklahana Wolverine bana da 1 tane yapar mısın yılbaşı için lütfeeennnn 🙏🙏🙏🙏🙏😇😇 Nolur nolur nolur 😄😇😇
Wolverine theAna gerçekten mi ? Benim işim photoshop ama bu kadar basit şeyler için para alamam vaallahi kimseden 😂
Sehertass Wolverine yaa gerçekten anlıyor musun hangi uygulamayı kullanıyorsun ki kuzum bebeğimin fotoğraflarını bende yapmak istiyorum 😌 bana da yapar mısın 1 tane 🙆♀️☺️🙏 isminide söylersen yapabilirsem bende deniyim
theAna Wolverine aynen ben de. seviyorum shop yapmayı çok basit geliyo, bazılarına zor görünüyor galiba veriyorlar parayı 🤣
Wolverine Sehertass sarmaliklahana Photoshop kullanıyorum ben, meslegimin bir parçası. Şimdi size yapsam baskasi da yazacak bana da diye, ne herkese yetebilirim ne de birinin gönlünü kirabilirim… O yüzden sadece postunacan arkadaş için yazdım yapayım diye anlayacağınızi düşünüyorum 🌸
sarmaliklahana theAna onu kullanamadım ben ya 🥴 Şimdi yüz kesme yapıştırma uygulamaları indirdim ama cok bellı oluyor ben mi yapamıyorum acaba yada düzenlemeleri tam bilmiyorum 🤷🙄🥴