Defneninannesi1108 mustafayamaninannesi Dahada cikacak diyolar dolar degilde 2022 icin Altin yili diyolar. 1000-1500 gr olabilir. İhtiyaciniz yoksa alın yatsın TL olarak kalmasın.
mustafayamaninannesi Katy valla düşmesini beklemiyorum aldım çünkü vadeyi bozup inş yükselir de biraz kar ederim diye düşünüyorum ama belli de olmadığı için ülkemde bu olaylar sorayım dedim belki kuyumcu falan tanıdığı olan arkadaş vardır diye ☺️
mustafayamaninannesi Defneninannesi1108 TL den bozdum vadeyi canım bir miktarım vardı düşerse üzülürüm açıkçası bi sorayım dedim
idilolo Defneninannesi1108 gram mı? Gram mı 1500 olucak! Hani şu aman gram mı getirmiş dediğimiz gram! Aman Allahım paraya bak. Allah yardımcımız olsun fiyatlar uçacak kesin
Uzayiko mustafayamaninannesi altın düşmez. Örnek 800 tl ise 900 e yükselir sonra 870 e iner. yani her türlü yükselmiş olur.
mustafayamaninannesi Uzayiko inş canım önemli olan zarar etmeden bozmam araba için bozmayı düşünüyorum yeni yılda
Umii mustafayamaninannesi sene bitmeden 1000tlyi gorur daha 3gun once 808den aldim suan 905 lira siz dusunun yani
Umii mustafayamaninannesi ben dahada yukselmesini istemiyorum sahsen her ay düzenli olarak alıyorum her almamda 200-300 lira koymak zorunda kaliyoruz normal seviyede yukselse sıkıntı yok ama 3gunde 100 tl artmasi hic normal degil
ilkbahar @Katy şey ya ben bi tam cumhuriyet altınımı çeyreğe çevirsem değer kaybediyo mu 👩💼 kaç çeyrek ediyo 🙆 pek anlamam o işlerden de bana açıklarsanız sevinirim 😊