-Gizem- Bebeğim 9aylık olmak üzere bugün herşey normalken birden ağzından burnundan fışkırtarak kustu. Farklı bişey yemedi midesi boşalana kadar ara ara uzayan sümüksü sarı az kusmukları oldu. Genel durumu iyi görünüyor. Eşim üşüttü diyor ama günlerdir evden çıkmadık ev sıcak. Kusmuk dışında birşey olmadığı için doktora götürmedim ortam malum hasta olmayan da riske giriyor hastanede..Başına gelen oldu mu ne yapmalıyım bilemedim.
Suslu_Meri -Gizem- geçmiş olsun. Tekrarlanırsa doktora götürürsünüz. Ben de 2 gün önce yaşadım aynı sümüksü sarı kusuntuydu ama sonda tekrarlanmadı
Minigimm1 -Gizem- geçmiş olsun, midesini üşütmüşte olabilir, benim kızımda olmuştu gece süt vermiştim kustu ondan sonra 1 hafta boyunca kustu, doktora götürdüm tabi bütün testleri temiz çıktı filmi bile çekildi ama işte
Bsrumt55 -Gizem- sari safra kusmus bi doktora götürmekte fayda var oglum kusmustu doktor takip amaçlı 2 gün hastanede yatırdı mide bagirsak enfeksiyonu olabilir
Pinar3529 Canm salgın varmış biz ailecek o şekilde olsun şuan eşim ateşlendi dün kustu ben ve diğer çocuklar şükür 2 günde atlattık ama ortancı 3 gündür su içse kusuyo dün doktora götürdüm ilaç verdi ama ilaçlarında içmiyo zorla versem anında kusuyo ne yapcam bilmiyorum yarma artk araştrma Hastanesi’ne götürülen büyük ihtimalle hastaneye yatrcaklar çünkü yürümeye hali yok 😓
-Gizem- Pinar3529 ayy çok geçmiş olsun yine mi salgın ya grip salgınını 20günde zor atlattık bebeğimle zaten yine öyle olmaz inşallah 😢
Minigimm1 -Gizem- teşekkür ederim canim ya bilmez miyim ne zorluklarla verdik kanı falan film çekilirken bastı bağırtiyi iki büklüm oldu, kanı verirken onunla birlikte bende ağlıyorum 🤦♀️ ama boşuna yıpranmış ama yine de belli olmazdı tabi inşallah sizinde temiz çıkar midesini üşütmüştür sadece
Pinar3529 -Gizem- EvEt ya bizde her salgına yakalanıyoz evden çkmadmız halde küçüğü ve büyüğü çok şükür ilaçsız doğal yollardan iyileşiyo ama ortancı mahf oldu 4 aydır çocuk bı iyileşemedi nerdeyse her hafta antibiyotik kullandı şuanda korkuyorum çocuğa bişey olcak diye babası da hasta evde öbür çocuklar var dua etmekten bâşka elimden bişey gelmiyo inşallah yarına kadar babası iyi olursa götürebiliriz
-Gizem- Minigimm1 iki saattir iyi son emdiğini kusmadı takip ediyorum tekrarlarsa gece gidicez doktora 😞
-Gizem- Bsrumt55 çok geçmiş olsun. Öyle değildir inşallah gözlemliyorum iki saattir daha iyi tekrarlarsa gece gidicez mecbur 🙁