Tunaminannesi Bebegim icin kehribar kolye almak istyrum hangi siteye guvenebiliriz.. alip memnun kaldiginiz siteleri soyleyebilirmisiniz ? Bir de kacinci ayda takmaya basladiniz ☺️
Habibe_1998 Tunaminannesi çiçek sepetinden aldım sertifikalı geldi ben memnunum kırkı cıktıktan sonra takmaya başladık
Merveekerem Tunaminannesi 5 aylık olunca başladık. Boğulma riskine karşı kolye değil de bilekliğini aldım. Bebeğim biraz tombik çünkü. Babyjem marka
Tunaminannesi Deletedmom27337 baktm bu siteye guzeldi kac aylikken kullandiniz birde kac cm aldiniz acaba ☺️
Tunaminannesi Habibe_1998 ordaki yorumlarin bazilarinda kucuk filan demislerdi tereddutte kalmisrim ben 🥺
Deletedmom27337 Tunaminannesi en uzunlarını aldım. 25 günlükken takmaya başladım bilekliği. Kolyeyi de 7 aylıkken :)
Habibe_1998 Tunaminannesi farklı sitede ki kehribarlar ile aynı boyda çünkü bebek kehribarı oldugu İcin boyu uzun olmuyor
Gamze_67 Benim bebeğim 6ay 17 günlük 4 gündür kullanıyor kehribarkolyecimden aldım hiç bı fark göremedim daha kullanıyoruz ama