Lehrerinn Kızım 2 ay 10 günlük.9 dan beri uyuyor,. Emzirmek için uyandırmalımıyım yoksa onun uyanmasını mı beklemeliyim sizce? Gündüz çok az uyuduğu için uyandırmaya kıyamıyorum ama bilemedim napsam 🤷♀️ 2 aylık bebekler acıktığını anlayıp uyanır mı kendisi?🤔
Prenses0909 Lehrerinn benimkide bugun hic uyumadi bende uyandirdim 8den beri uyuyordu aç kalır diye korktum
zeynep_zulalin_annesi54 Lehrerinn Prenses0909 sarilik riski gectikden sonra doktorlar gece uykusunun beslenmeden daha vitaminli oldugunu soylerler cunku uykuda buyume hormonlari calisirmis o yuzden bence kendi uyanmalarini bekleyin
Dorukmommy Lehrerinn tamda bu sorunun cevabını bulmak için uygulamaya girmiştim ☺️ Bende gece 3 saatte bir kaldırmalı mıyız? Yoksa kendi kendine mi uyanmalı merak ediyorum
Lehrerinn zeynep_zulalin_annesi54 ben de şu ani bebek ölümü sendromu fln var ya ondan çok korkuyorum Allah korusun 🙏🏻 Ondan ikilemde kalmıştım
zeynep_zulalin_annesi54 Prenses0909 gene doktorunuza bi danisirsiniz ama uzman cocuk doktorumuz bu sekilde demisti
Pinkbery Lehrerinn uyandırma der doktorlar ama ana yüreğimiz asla dayanmaz ,😄 bende uykuda emzirrdm mutlaka. Yazık yavrucaklara aç kalmasınlar
Gizemoyku Lehrerinn benim bebeğimde öğleden sonra 3 ten gece 11 e kadar uyumuyordu doktora gece emzirme durumunu sordum bırakın uyusun dedi. Kendi Kalkana kadar dedi