gamze1ovec Kızlar ya bebeğim 8,5 aylık ve banyo yaptırırken file kullanıyorum hala, ama çok korkuyorum file atıcak diye file kullanmasam nasıl yıkayabilirim oturakları araştırdım ama çok phalı sizler nasıl yıkıyorsunuz
Deletedmom0099 gamze1ovec ikinci el oturak alabilirsiniz ben 40 liraya almıstım gecen sene tam 1 yıldır kullanıyorum elim ayağım resmen Elele Life 2in1 Vakum Bebek Banyo Oturağı ve Mama Oturağı https://www.hepsiburada.com/elele-life-2in1-vakum-bebek-banyo-oturagi-ve-mama-oturagi-p-HBCV00000C0G4M?magaza=EleleBaby&url_src=ios-product-detail
Bircicekkiz gamze1ovec yere bornoz veya havlu serip oturtup arkasında kendim oturup yıkıyorum uzun zamandır 😌
Meski gamze1ovec o tiruyorsa artık fileye gerek yok kuvetinin içinde yikanabilir.yada mama sandalyeniz yıkanabilir birşeyde ondada yikayabilirsiniz
Wanderlust gamze1ovec biz ilk ay sadece file kullandik sonra hep t shirt giydim kaymasin diye kucagimda yikadim 6.ayda oturuyordu desteksiz direk kabine oturtuyorum biraz su biriktiriyorum o sularla oynarken ben de onu yikiyorum. File suan risk nasil sabit duruyor sizinkisi masallah
Medusafer gamze1ovec oturmaya bsadiktan sonra hiç file kullanmadım direk küvete oturuyordu yıkıyordum bende
Petitom gamze1ovec banyo da yıkıyoruz genelde eşim yıkar ben de giydiririm galiba 6. Ay gibiydi banyoda yıkmaya başladığımız inanılmaz kolaylık hem daha sıcak oluyor