Prensesannesii__ Kızlar inşAllah kızıma mevlid yapmayı düşünüyorum ama elbiseler çok pahalı🥺Anne ya da bebek için elinde bulunan var mı satmak isteyen?
rsatlgn Prensesannesii__ bende de var kızım 4 aylıkken giymişti bende de aynısı var ikisini 400 e diktirdim otrişli vişne çürüğü renginde
Rukiye79 Prensesannesii__ bende anne elbisesi var 2 adet alttre rukiye konyalissngul alttre instegram
Sareem Prensesannesii__ zaten 0-3 ay yaziyo ama ben ilk 2 aylikken giydirdim. Bide sonkez 4. Ayinda giydirdim. 110 tl ye almistim 50 tl ye verebilirim. Instagram varsa resim atayim. Gayet en çok giyilen güzel bi model
Nefesdoga Canım bendede var bende kızımın 40 ında giydirmiştim mevlütte kırık beyaz pudra düşünürsen ayakkabı ve tacı da var
[silindi] Prensesannesii__ canim benimde krem var 40. Giydirdim bir kere birdahada olmadi. Kutulu taci badisi elbisesi ayakkabisi var. Ama ben bebegimin kiyafetlerini parayla satma taraftari degilim eger begenirsen ucretsiz yollabilirim kenarda durcagina.
Prensesannesii__ [silindi] yaa çok ince düşüncelisin🙈🌸Ama cüzi miktarda da olsa ücretli almak isterim❤️