biryavuzkusu Kızlar merhaba temizlikten sonra parkelerim kayıyor. Nedenini bir türlü anlayamadım deterjanı değiştirdim yok yine aynı. Bunu yaşayan başına gelen çözüm bulan varmı? Oğlum sürekli kayıp düşüyor
muennesgenc biryavuzkusu parkenin cinsinden kaynaklı da olabilir. Benim parkelerimde kayıyor. Kızıma genel olarak altı kaydırmaz çoraplar giydiriyorum o şekilde kayıp düşmüyor. Çoraplarını düz taban değilde kaydırmaz alıp deneyin isterseniz en iyi çözüm o gibi🙃
Dyglila biryavuzkusu benim neredeyse hergün kayıyor. Doğalgaz borusu yerden geçiyorsa ısınıyor sanırım ondan kayma oluyor. Bizim yazın olmaz kışın olur ben artık bundan kaynaklı diyorum.bebeğin içinde kaydırmaz çorap al giydir canım.
Birkucakmutluluk biryavuzkusu silikonlu kullanınca acayip kayıyor 😀 kullanıyorsanız belki yerlere sıçrıyordur
biryavuzkusu muennesgenc Dyglila sadece çocuk olsa iyi bizde kayıyoruz geçen kayınpederim uzanıyordu 2.80 🤣 belki dediğiniz gibi doğalgaz borusundan olabilir çünkü dererjanıda değiştirdim yine aynı sadece suyla sildim yine aynı