Kızlar bebeğim 7 buçuk aylık doğduğundan beri ayakta sallamadım zaten gazlı bi bebekti ayağıma koyduğum an yıkıyor ortalığı. Kucağımda evi gezerek uyuturdum bazende anakucağında sallarım bi onda uyurdu beşiğinde bile sallanmak istemedi 5 aylıkken uyku eğitimi vermeyi denedim 2 3 gün zar zor dayandım sonra devam edemedim bıraktım 1 2 aydırda meme ile uyumak istiyor neyse dedim öyle uyusun ama bu alışkanlık arttı gece emzik gibi memede durmak istiyor emzirme pozisyonunda durmaktan ağrımayan yerim yok😢 örnek veriyorum şuan emdi 1 saat sonra uyuması gerekiyor uyuması için emmesi gerekiyor yoksa asla uyku moduna sokamıyorum onada banada büyük eziyet geceleri tok olduğu halde uyandığı zaman sallamayı kabul etmediği için kollarıma alıp gezdiriyorum hareketlendiği için durmuyor tabikide kolda. Ee zaten kilosu 9 kiloya yaklaştı kollarımı hissetmez oldum 😭 bunun çaresi varmı bilmiyorum ne yapıcam onuda bilmiyorum amacım daha 7 buçuk aylık bi an önce bu alışkanlıklardan onu kurtarıp normal bebekler gibi düzgün uyusun istiyorum ayakta sallamayada razıyım ama yok kabul etmiyor. Covıd olduğumda babası uyutamadığı için bebek arabasıyla uyutuyordu balkonda ama şuan oda imkansız kar kapıda nereye kadar bebek arabasında uyuyabilir kafayı yemek üzereyim nolur biri fikir versin 😢😢😢😭😭😭😭