Nilara007Bond Sirada daha kotu gunler var 🥴 Asgari ucretin herkeisn bekledigi orandan yuksek zam almasi 2022′nin ne kadar zor gececeginin habercisi. Yani alim olmaya gerek yok bence🙄 Aman neyse canim dolarla mi aliyoruz maasi🤪
Momyboygirl Nilara007Bond istediği kadar yükselsin ihtiyaçlarımızın fiyatı fahiş bir şekilde yükseliyor önemli olan bu
birfincantuzruhu Nilara007Bond almak istediklerinizi ertelemeyin 1 saat sonra keşke alsaydım diyorsunuz 🤦♀️
SeninAnnenBirMelektiYavrm Nilara007Bond isterse dolar 100 lira olsun benim cebimdeki para eksilmiyor sonuçta diye bi yorum gördüm. Acıdım kendisine
Yamanikomm SeninAnnenBirMelektiYavrm hajahja kim ooo yaa sözelci heralde😂😂 tabi sozelci kismi espri bende sozelciyim 😂 ya bilmiyorum aslinda cokta matematik gerektirmeyen basit bir denklem ama cok anlamak istemiyorlar sanirim
Nilara007Bond SeninAnnenBirMelektiYavrm ekonomiden once egitimi gelistirmemiz lazimdi ama neyse durun bi sey deniyolar
biryazmasali SeninAnnenBirMelektiYavrm ya boyle yorumları görmek ne kadar üZücü cahillikte diyemiyorum zamanında bakan olanlarda öyle konuşuyordu ne kullanmak lazım acaba bu kafaya erişmek için
Nilara007Bond Yamanikomm kafa yok kafa🤦🏻♀️ ataturk en cok bunlarin tehlikeli oldugunu soylemisti ama onune gecemedik malesef
Araseymen Nilara007Bond ay harbiden ya o nasul bir laf dolar olmuş şu kadar sanki biz dolarlamj aliyoruz maaşı bizim paramiz tldir diyor 🤣🤣 bunu biz biliyoruz zaten ama dolarla almadığımız maaş ulkemizde kriz yaratiyor bunuda açıklasın bari 🙄