tipikbiryayburcu Kızlar selam, Doğum yapalı 17 gün oldu. İçerden dikişim var hala düşmedi. Sizin kaç günde düştü? Ve düştüğünü gördünüz mü yoksa sürekli kontrol etmem mi gerekiyor? 😩
2prenses1anne tipikbiryayburcu kendi düşüyor endişe etmeyin kotrol ederken canınız acımıyor mu sürekli sürekli
46Seyma46 tipikbiryayburcu 1 aya yakın bir sürede iç dış dikişlerim düştü tamamen tuvalete gittiğimde bakıyordum sürekli. Kontrole gerek yok hijyene dikkat etmen yeterli.
tipikbiryayburcu 2prenses1anne Yok acımıyor zaten çok içerde değil dudak kısmından biraz açınca gözüküyor 😬
tipikbiryayburcu 46Seyma46 Hijyene dikkat ediyorum birde doktor krem verdi onuda sürekli sürüyorum düşer inşallah bir an önce 🤦🏻♀️
2prenses1anne tipikbiryayburcu düşer yakında benimde öyleydi yanlış hatırlamıyorsam 25 gün de düşmüştü
Oykusare-12 tipikbiryayburcu bana doktor hiçbisey vermedi bu gün 18. Gün bakamıyorum hiçbisey göremiyorum acaba dikişlerim düştü mü
Almi21 tipikbiryayburcu yok acımadı peçeteye denk geldi sadece rahatlama geldi dikişten sonra öok zorluyor du
Sblatc tipikbiryayburcu iç dikişler nerde oluyo nasıl anladınız? Benim dışarıdakilerin iplerin bi ucu açıkta bi ucu bağlı deriye. Hala bi şey anlamadım. Bi de benim makata doğru bi ağrı var ama dikiş yok acaba oraya yapıştırmalı dikiş falan mı yapıyolar? Benim biraz zor bi doğumdu doğumdan sonra anestezi verip öyle diktiler bilmiyorum o yüzden
tipikbiryayburcu Sblatc Vajinamın içine doğru olduğu için iç dikiş. Yani o dudak kısmından biraz çekip ayna ile bakınca görüyorum. Ağrı içinde doktorum bi fitil verdi ama ben kullanmadım ağrım olmadığı için. Bence doktorunuza sorun verir o fitilden
Htc18 Sblatc O doğumdan dolayı açıyordur zor olduysa dikiş olsa görünür zaten elede gelir ben 15 gün oturup kalkamadım ağrıdan
Eylulunannesi28 tipikbiryayburcu peçeteye geliyodu dikişlerin 40 dan sonra bile düşen oldu onu sıkıntı etme pamuğa batikon dök öyle pansuman et o bölgenin hızlı iyileşir
Almi21 tipikbiryayburcu batikon sürün ara ara ve taharet sonrası saç kurutma ile kurutun çabuk iyileşir
Mervemerveesk tipikbiryayburcu benim de vardı ama çok azı elime geldi, diğerlerini fark etmedim bile. Endişe etmeyin düşer gider