AzraCemre Baby01 ücretli öğretmenlerin zammı öğretmenlerin ek ders ücretine göre belli olur. Bildiğim kadarıyla ona henüz zam yapılmadı ama emin değilim. Memur zammını takip edin memur zammı olduğu zaman açıklanır öğretmenlerin ek ders ücretide
Wanderlust Baby01 mutlaka olucaktir asgari ucret zaten en dusuk calisan ucreti demek o yuzden ucretli ogretmenin maasi onun altinda kalmaz tahminim daha yuksek bir meblag olur.
Gamziss573838 Baby01 Ders saatine göre maaş alındığı İÇİN bu durumda ücretli öğretmen maaşını etkileyecegini pek sanmıyorum ek derse zam gelirse öyle ha bide hangi ders ders katsayısı falan oooooo bi sürü mesele en iyisi asgari ücretli bi işe girmek bence 🙂
Baby01 Wanderlust ben anaokulu öğretmeniyim 30 saat çalıştığım için asgari ücretin altında kalıyor maalesef.Bari düzgün bir zam gelse
motherlove Gamziss573838 ben de çalışınca asgari altında alıyordum sonra asgari ücret veren Bi yerde çalıştım gidiş geliş servis ve kahvaltı öğle yemeği işverene ait oluyor çok daha karlı ama insan kendi işini yapmak istiyor 😔 keşke ücretli öğretmenlerin maaşı biraz yükselse ne olurdu
Gamziss573838 motherlove Keşke bende bıraktım yorulduğumuza değmiyor ama mesleğimiz o ne kötü bir durum böyle demi
iamthed Bilgim yok ama özel okulda çalışan bir öğretmen olarak bugün okuldaki temizlik görevlilerinin maaşı en kıdemli öğretmen maaşını geçti bizde maalesef.