sunbaby Kızlar sizce asgari ücret ne olucak ben 4000 bile olsa geçim derdinin biteceğini düşünmüyorum hayat şartları çok kötüye gidiyor 1 lt süt olmuş 15 TL diğerlerinden bahsetmiyorum bile
Zuzuuu sunbaby Her şeye zam koyarken kendi maaşlarına gelirken 1 dk düşünmezler söz konusu garibanlar olunca tartışmaları bitmiyor bir zam verecekler ellikere düşünürler kendilerine gelince yok 👌🏼
Cookie Asgarî ücretle işim yok ama heyecan dorukta bekliyorum 😁 Lan Erdoğan çok halsiz görünüyor açıklamadan öbür dünyaya göçüyormuş bide Allah muhafaza 🤣
serenity_35 Asgari ucreti 2820 yaptılar bugün ekmek 2.5 TL sanki 5000 TL yapsa yetecek mümkün değil verdikleri kadarını alıyorlar. Zengin daha da zengin fakir eskisinden olduğundan da fakir yapılacak bisey yok sustukça bu hale geldi ortalik
sunbaby serenity_35 aynen öyle eskiden dilenciler bile 1 TL için çabalardı şimdi 1 TL versen dalga geçerler 😂
Selin3244 serenity_35 aynen öyle makarna ve patates kızartması bile fakir yemeğinden çıktı bimin kendi markasız makarnası bile 4 tl den aşağıya değil yazık günah gerçekten ki dahada zam gelicek diye söylüyor herkes
Elaalya Defneninannesie nasıl paralar gidiyor ? 😂 ücreti iş veren veriyor erdoğan eğil ama yinede sen bilirsin.